Retourneren

Wil je jouw bestelling terugsturen?

Geen probleem, daar doen we niet moeilijk over.

Niet naar wens.

Indien een artikel niet naar wens is, kan dit zonder opgaaf van reden retour gestuurd worden. De termijn die wij hanteren is de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst. Wij zullen het aankoopbedrag inclusief de eerder door ons berekende verzendkosten op een bij ons bekende rekeningnummer of op een door u opgegeven rekeningnummer storten.

Retourformulier

Om een artikel te retourneren, vragen wij u gebruik te maken van het retourformulier.

WEBSHOP KEURMERK

Altijd betrouwbaar winkelen door ons keurmerk

ACHTERAF BETALEN

Achteraf betalen is mogelijk via Afterpay.

SNELLE VERZENDING

Alle bestellingen worden binnen 24 uur verzonden

Omdat we graag werken aan klanttevredenheid, stellen we een opgaaf van reden erg op prijs. Het artikel dient zonder gebruiksporen en in een degelijke verpakking te worden verzonden, kapotte of gebruikte producten mogen retour gezonden worden, maar de schade of slijtage zal in rekening worden gebracht. De termijn die wij hanteren is de wettelijk gestelde termijn van 14 dagen na ontvangst. Wij zullen het aankoopbedrag inclusief de eerder door ons berekende verzendkosten op een bij ons bekende rekeningnummer of op een door u opgegeven rekeningnummer storten.

Sieraad Online Kopen vergoedt alle betalingen van u als consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u als consument hem de herroeping meldt( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor u als consument. Als u als consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Sieraad Online Kopen de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.